Pages

10 Ekim 2010 Pazar

Annelerinizden Kalanları Sakın Atmayın..


Hanımın Çiftliği, MadMen, Öyle Bir Geçer Zamanki derken eskilerin kıymeti yeniden anlaşılmaya başladı. Muhteşem elbiseler o zamanların ruhunu yansıtan en önemli unsur bence..

9 Ekim 2010 Cumartesi

Kırılan Tırnaklara Son!!


Neler yapmadıkki tırnaklarımız güçlensin diye.. Limonlar mı sürmedik, susam yağları mı, kremler mi? Mutlaka görmüşsünüzdür Flormar tırnak sorunlarına karşı çeşit çeşit ürünler çıkarmış. Aranızda kullananlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Ben 4 in 1 aldım. Dün ilk kez kullandım bir hafta sonunda yorumlarımı paylaşacağım.

Tarz Köşesi * Sienna Miller

Blogumuzda her hafta bir ünlünün tarzını incelemeye ne dersiniz? İlk ünlü olarak Sienna Miller ı seçmemin sebebi spor giyimde kendine has tarzı ve çok ama çok şık görünmesi.. Stardust ı izleyene kadar onun kim olduğunu bile bilmiyordum. Şımarık zengin kızı kendine aşık olan çocuktan kendisine bir yıldız getirmesini istiyordu. Gerçek hayatta Sienna Miller tutarlı tavırlarıyla biricik aşkımız Jude Law'a verdiği ilişki dersiyle ama en çok da stiliyle ilgi çekiyor.

Sienna Miller deyince ilk aklıma gelenler kot pantalonu, botları, boynuna özensiz dolanmış şalı, atkuyruğu toplanmış sarı saçları, elinde kahvesiyle yürüyen genç bir bayan..




Sienna Miller spor giyimindeki zevkini elbiselerine de yansıtmış..