Pages

29 Mart 2014 Cumartesi

Kurtaricim Saç Bantlari :)

Her zaman saclari fonlu her zaman çok bakimli kizlara bayiliyorum. Ama benim oyle olmam mumkun olmadigindan benim icin cok pratik olan sac bantlarini ve suslu taclari cok seviyorum. Bulunca hiç kaçirmiyorum :)

Üstelik bunlari hem sporda hem de günlük hayatta çok rahat kullanabiliyorum.
Saçlarim uzun oldugu icin salas at kuyrugu yaptigim saclarimi orup guzel bir bantla kombinledigimde seviyorum :)

Tabiki sac bandi diyince bunu en iyi kullanani da unutmamak lazim. Blair Waldorf'un muhtesem tarzinin sac bantlariyla tamamlandigi resimlerden bir kacini ekledim. Umarim begenirsiniz :)



27 Mart 2014 Perşembe

Eva Longoria'nın Göz Alıcı Stili

Bugün internette gezinirken bir haber dikkatimi çekti. Latin Amerikalı sanatçılara verilen ALMA ödül törenlerine Eva Longoria tam dokuz farklı kostümle katılmıştı. Bu güzel umutsuz ev kadını şimdiye kadar kısa boyu avantaja çeviren giyim stiliyle aklımda yer etmişti. Bu nedenle bu ay onu incelemeye karar verdim. Umarım siz de seçtiklerimi beğenirsiniz.

Eva'nın ödül törenlerindeki kostümleri gerçekten göz alıcı..




Casual giyimde ise sade giyimi şık topuklu ayakkabılarla kombinliyor ve ortaya harika bir stil çıkıyor :)




4 Mart 2014 Salı

Haydi Bayanlar Spora

Biz kadınlar için Bahar mevsiminin özel bir anlamı var: Kilo Vermek. Yazın yaklaşması içimizi kıpır kıpır yapıyor evet, aynada gördüğümüzün de bizi memnun etmesi için daha 4 ayımız var. Kilo vermek için az yiyebilen bayanlar benim idolümdür fakat hiçbir zaman öyle yapamayacağımı bildiğim için :) spor yapma seçeneğini tercih ediyorum. Spora motive olabilmenin ilk yolu da kendinize spor cicileri almaktır :)

Spor için giydiğiniz ayakkabı günlük giydiğiniz ayakkabılardan farklı olmalı. Ayağınızı iyi kavramalı, büyük olmamalı. Yürüyüş ayakkabılarında benim tercihim New Balance. Her rengi olmasının yanında çok şık duruyor.

Özellikle pembe ve mint benim tercihim..